Glada tillrop

Ett glatt tillrop…

…för att Feministiskt Perspektiv och Eva Lindholm förra veckan skrev en artikel om vår projektrapport. Jättekul, tycker vi och hoppas att vi på det sättet kan nå ut till ännu fler feminister.

Och att vi tillsammans kan samla kraft för att ifrågasätta de skeva strukturerna i civilsamhället som spär på samhällets ojämställdhet och gör det svårt för många att bedriva ett feministiskt engagemang. Det är mycket att begära organisering för jämlikhet och samtidigt organisering för förändrade strukturer för att kunna bedriva organisering för jämlikhet. Ni hör ju själva – det är en väldig massa organisering som ska göras. Och det har varit en fördel, en förmån och ett syfte med detta projekt – att en anställd (och avlönad!) person kunnat arbeta med att kartlägga och uppmärksamma just de strukturella problem som många engagerade känner av, men kanske inte alltid har tiden att arbeta vidare med.

Glatt tillrop för att Eva Lindholm för Feministiskt Perspektiv uppmärksammat vår rapport, och skriver om den i positiva ordalag

Vi hoppas att de erfarenheter som vi gjort – tillsammans med, och tack vare andra engagerade feminister – kan vara ett stöd i den fortsatta kampen för förändring.

Artikeln kan du läsa i sin helhet här.

/Malin

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.